Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa403g68kcal1.6g10.1g2.4g2.8g
Purjosipuli 213g49kcal3.9g5.1g0.4g4.5g
Paprika keltainen 81g24kcal0.8g4.1g0.2g1.6g
Tomaatti 201g46kcal1.1g6.9g0.6g2.8g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g18g38kcal2.4g3.8g1.5g0g
Vesi242g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 33g288kcal0g0g32.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1060kcal21.2g65.8g75.6g25.4g
Valittu annoskoko1250g530kcal10.6g32.9g37.8g12.7g
Annoskoko puolitettuna625g265kcal5.3g16.5g18.9g6.4g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665