Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 93g133kcal11.6g0.3g9.5g0g
Sokeri 144g583kcal0g143.4g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 85g29kcal2.6g4.2g0.1g0g
Maito rasvaton 200ml85g28kcal2.8g4.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g85g617kcal0.8g0.8g67.6g0g
Leivinjauhe 8.4g15kcal0.4g3.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 220g754kcal22.4g153.7g2.6g7.7g
Mustikka metsä- 211g93kcal1.1g13.5g1.3g7g
Raparperi 152g51kcal1g8.4g0.2g2.1g
Voi, 1 tl, 5 g42g308kcal0.4g0.4g33.8g0g
Sokeri 72g291kcal0g71.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 55g188kcal5.6g38.4g0.7g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6178kcal97.4g884.2g231.6g37.4g
Valittu annoskoko1250g3089kcal48.7g442.1g115.8g18.7g
Annoskoko puolitettuna625g1545kcal24.4g221.1g57.9g9.4g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678