Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 323g612kcal87.5g0g29g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 218g28kcal2.4g2.1g0.4g2.2g
Kurkku, tuore190g19kcal1.1g3.2g0.2g1.3g
Tomaatti, tuore455g92kcal2.7g17.3g1.4g6.4g
Sinappi 30g40kcal1.3g4.3g1.8g0.5g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix34g17kcal0.5g3.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1616kcal191g60.6g66g20.8g
Valittu annoskoko1250g808kcal95.5g30.3g33g10.4g
Annoskoko puolitettuna625g404kcal47.8g15.2g16.5g5.2g
Arvot/100g100g65kcal7.6g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763