Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha418g693kcal79.4g0g41.8g0g
Sipuli (kuorittu)101g27kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Valkosipuli, tuore, silputtu6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk716g192kcal4.3g37.9g1.4g10g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.9g81kcal0g0g8.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1999kcal171g87.6g104.6g23.6g
Valittu annoskoko1250g999kcal85.5g43.8g52.3g11.8g
Annoskoko puolitettuna625g500kcal42.8g21.9g26.2g5.9g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294803