Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g372g223kcal5.6g48.3g0.4g3.3g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g103g140kcal11.4g13.4g4g0g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 517g327kcal15.5g24.8g18.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)155g195kcal17g0.5g13.9g0g
Juustoraaste emmental punaleima41g161kcal12g0g12.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2125kcal124.6g180g97.8g8.8g
Valittu annoskoko1250g1063kcal62.3g90g48.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna625g531kcal31.2g45g24.5g2.2g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915