Jauheliha-makaronipata

1 tl oreganoa
1 kpl sipuli
6 dl vettä
0.5 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1 rkl rypsiöljyä
1 kpl lihaliemikuutio
270 g tummaa makaronia (raakapaino)
1 pss herne-maissi-paprikasekoitusta (pakaste)
0.5 dl tomaattiketsuppia
400 g jauhelihaa (rasvaa 10%)
Ruskista jauheliha teflonpannulla ilman rasvaa.

Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä kattilassa.

Lisää paprikajauhe kuullottamisen aikana.

Lisää sekaan kattilaan vesi sekä liemikuutio.

Kiehauta ja lisää makaronit.

Keitä 7-10 minuuttia välillä sekoittaen.

Sekoita joukkoon jauheliha, kasvikset ja mausteet.

Kuumenna ja anna hautua kypsäksi.

Lisää tarvittaessa vettä ja mausteita oman maun mukaan.

Vinkki
Makaronin asemesta voit käyttää myös tummaa spagettia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Oregano, kuivattu 0.7g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 449g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.5g4.8kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Rypsiöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)8.2g23kcal0.8g1.5g1.6g0g
Tumma makarooni (Torino)202g707kcal32.3g129.3g5.3g12.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 187g193kcal6.5g33.7g2g5.4g
Ketsuppi 45g41kcal0.6g8.6g0.2g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha299g497kcal56.9g0g29.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3148kcal196g351.6g99.8g39.4g
Valittu annoskoko1250g1574kcal98g175.8g49.9g19.7g
Annoskoko puolitettuna625g787kcal49g87.9g25g9.9g
Arvot/100g100g126kcal7.8g14.1g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296069