Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g426g596kcal68.1g10.6g31.5g0.4g
Valkosipuli 8.5g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Creme Bonjour 15% valkosipuli213g383kcal14.5g8.1g31.9g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g187g656kcal24.4g125.6g4.7g13.1g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g170g426kcal29g0.2g34.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g245g50kcal1.5g9.3g0.7g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4241kcal276.4g310.4g206g34.2g
Valittu annoskoko1250g2120kcal138.2g155.2g103g17.1g
Annoskoko puolitettuna625g1060kcal69.1g77.6g51.5g8.6g
Arvot/100g100g170kcal11.1g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116