Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g295g255kcal49.2g6.8g2.1g0g
Kvinoa, jyvät164g612kcal21.3g112.9g9.8g9.8g
Vesi, vesijohtovesi 409g0kcal0g0g0g0g
Persilja 82g22kcal1.1g0.9g0.2g6.5g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g82g321kcal27g0g23.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen164g54kcal5.4g8g0g0g
Rypsiöljy 11g98kcal0g0g11g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2751kcal209.2g261.8g92.8g34g
Valittu annoskoko1250g1375kcal104.6g130.9g46.4g17g
Annoskoko puolitettuna625g688kcal52.3g65.5g23.2g8.5g
Arvot/100g100g110kcal8.4g10.5g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296395