Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g207g180kcal37.3g3.1g2.1g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)183g318kcal32.2g0g21.2g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g92g9kcal1g0.9g0.2g0.9g
Kurkku 183g20kcal1g2.6g0.2g1.3g
Tomaatti 183g42kcal1g6.3g0.5g2.6g
Paprika punainen 122g36kcal1.1g5.5g0.5g2.3g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g244g159kcal31.7g4.9g0.7g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore37g9kcal0g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1546kcal210.6g53.2g50.8g14.2g
Valittu annoskoko1250g773kcal105.3g26.6g25.4g7.1g
Annoskoko puolitettuna625g386kcal52.7g13.3g12.7g3.6g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.1g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573