Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore413g128kcal2.9g22.7g0.4g5.8g
Vesi138g0kcal0g0g0g0g
Sokeri176g713kcal0g175.4g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g523g1989kcal37.2g263.3g84.8g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5660kcal80.2g922.8g170.4g30.4g
Valittu annoskoko1250g2830kcal40.1g461.4g85.2g15.2g
Annoskoko puolitettuna625g1415kcal20.1g230.7g42.6g7.6g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847