Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali434g92kcal5.2g14.8g0.9g9.1g
Sipuli (kuorittu)141g38kcal1.8g6.8g0.3g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g181g51kcal1.1g10.8g0.4g4.5g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g43g122kcal7.8g0.2g10g0g
Siirappi 22g66kcal0g16.1g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g38g120kcal4.1g23.7g0.8g4.3g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 210g270kcal43.6g0g10.5g0g
Voi 29g210kcal0.3g0.1g23.5g0g
Vesi145g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1935kcal127.8g145g92.8g40.6g
Valittu annoskoko1250g968kcal63.9g72.5g46.4g20.3g
Annoskoko puolitettuna625g484kcal32g36.3g23.2g10.2g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296970