Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 208g714kcal21.2g145.7g2.5g7.3g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g117g475kcal0g117.1g0g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.5g14kcal0g3.4g0g0g
Voi 108g786kcal1.3g0.4g88.1g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)87g28kcal2.6g4.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.3g0.1g2.7g0g
Mustikka metsä- 347g153kcal1.7g22.2g2.1g11.4g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 217g129kcal21.3g6.5g0.9g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g78g317kcal0g78.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 52g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.2g21kcal0g5.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5500kcal116g766.8g203.2g37.4g
Valittu annoskoko1250g2750kcal58g383.4g101.6g18.7g
Annoskoko puolitettuna625g1375kcal29g191.7g50.8g9.4g
Arvot/100g100g220kcal4.6g30.7g8.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296999