Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g379g76kcal4.9g11.4g0.8g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g119g49kcal1.7g9.6g0.4g0g
Isot katkaravut (rainbow)171g171kcal39.2g0g1.5g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g95g171kcal7.6g4.7g13.3g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 474g515kcal18.5g92.8g5.3g8.9g
Oliiviöljy 13g117kcal0g0g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2197kcal143.8g237g69.2g17.8g
Valittu annoskoko1250g1098kcal71.9g118.5g34.6g8.9g
Annoskoko puolitettuna625g549kcal36g59.3g17.3g4.5g
Arvot/100g100g88kcal5.8g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614