Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g196g118kcal2.9g25.5g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)27g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Lohifileepalat (Findus)327g425kcal68.6g1.6g16.3g0g
Purjosipuli 33g7.5kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Kalaliemikuutio 12g37kcal1.2g4.1g1.7g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.6g0.1g0.4g
Vesi545g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl55g185kcal1.1g1.6g19.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.4g40kcal0.1g0.1g4.4g0g
Maustepippuri, annos 1g4.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1732kcal152.4g89.4g84.2g8.8g
Valittu annoskoko1250g866kcal76.2g44.7g42.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna625g433kcal38.1g22.4g21.1g2.2g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297742