Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu205g259kcal22.6g0.6g18.5g0g
Sokeri 205g830kcal0g204.3g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 160g854kcal0.5g0.6g96.2g0g
Maito,kevyt (valio) 100g160g74kcal5.1g7.7g2.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 313g1073kcal31.9g218.9g3.8g10.9g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Raparperi 192g65kcal1.3g10.6g0.2g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6388kcal123.6g904.2g242.2g27.2g
Valittu annoskoko1250g3194kcal61.8g452.1g121.1g13.6g
Annoskoko puolitettuna625g1597kcal30.9g226.1g60.6g6.8g
Arvot/100g100g256kcal4.9g36.2g9.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287