Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g122g219kcal3g9.7g18.3g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g292g497kcal58.5g0g29.2g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)304g1066kcal39g212.2g5.8g9.7g
Plus maito (Valio), annos 100g61g24kcal3g3g0g0g
Kananmuna kuoreton 101g143kcal12.6g0.3g10.3g0g
Ingman Pohjanpoika juusto91g361kcal21.9g1.8g29.2g0g
Tomaatti, tuore122g25kcal0.7g4.6g0.4g1.7g
Sipuli (kuorittu)91g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Vesi61g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4725kcal280.2g473g186.8g26.2g
Valittu annoskoko1250g2363kcal140.1g236.5g93.4g13.1g
Annoskoko puolitettuna625g1181kcal70.1g118.3g46.7g6.6g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298445