Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali427g90kcal5.1g14.5g0.9g9g
Porkkana, keskikokoinen 65g142g40kcal0.9g8.5g0.3g3.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha284g472kcal54g0g28.4g0g
Sipuli kuivattu 36g97kcal3.7g12.5g0.6g12.4g
Valkosipuli 5.7g6.2kcal0.4g0.9g0g0.1g
Vesi356g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1410kcal128.2g72.8g60.4g50.2g
Valittu annoskoko1250g705kcal64.1g36.4g30.2g25.1g
Annoskoko puolitettuna625g352kcal32.1g18.2g15.1g12.6g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298987