UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 125337g776kcal29.3g23.3g64.1g1.7g
Peruna, vanha, kuorittu 386g294kcal7.3g59.8g0.8g3.9g
Porkkana 91g30kcal0.6g5g0.2g2.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g130g26kcal0.8g4.9g0.4g1.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g49g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g84g689kcal0g0g76.6g0g
Oregano, kuivattu 0.7g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Timjami 0.4g1.2kcal0g0.1g0g0.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 173g67kcal0.3g14.1g0.2g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3796kcal78g219.4g285g27.2g
Valittu annoskoko1250g1898kcal39g109.7g142.5g13.6g
Annoskoko puolitettuna625g949kcal19.5g54.9g71.3g6.8g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.8g11.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299236