Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g750g233kcal6.8g54.1g1.1g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)333g762kcal63.3g0g56.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g83g217kcal25g1.7g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2467kcal192.4g119.6g141g2.8g
Valittu annoskoko1250g1233kcal96.2g59.8g70.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna625g617kcal48.1g29.9g35.3g0.7g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.8g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299353