Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)243g1748kcal1.9g1.9g194.3g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 389g1333kcal39.6g272g4.7g13.6g
Kananmuna kuoreton 214g305kcal26.7g0.6g21.9g0g
Leivinjauhe 4.9g8.5kcal0.3g1.8g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 49g22kcal1.5g2.3g0.7g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 12g43kcal2.2g1.3g2.5g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g9679kcal144.4g1239g448.2g34.2g
Valittu annoskoko1250g4840kcal72.2g619.5g224.1g17.1g
Annoskoko puolitettuna625g2420kcal36.1g309.8g112.1g8.6g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925