Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 215g307kcal26.9g0.6g22g0g
Sokeri 249g1011kcal0g248.8g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)195g1406kcal1.6g1.6g156.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 254g871kcal25.9g177.7g3g8.9g
Leivinjauhe 10g17kcal0.5g3.7g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 98g45kcal2.9g4.7g1.5g0g
Sokeri 83g337kcal0g82.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g67kcal2g13.7g0.2g0.7g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 29g13kcal0.9g1.4g0.4g0g
Mantelilastu (A la meira)98g586kcal23.4g6.4g52.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g9319kcal168.2g1083g472.2g19.2g
Valittu annoskoko1250g4660kcal84.1g541.5g236.1g9.6g
Annoskoko puolitettuna625g2330kcal42.1g270.8g118.1g4.8g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928