Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g159kcal0g0g17.7g0g
Inkivääri, tuore, silputtu18g14kcal0.3g3.2g0.1g0.4g
Currytahna punainen35g92kcal0.7g3.2g8.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g47g45kcal2g8g0.1g2.3g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g472g826kcal7.1g11.8g82.6g0g
Katkarapu 637g436kcal92g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3188kcal207.2g59g232.2g6.4g
Valittu annoskoko1250g1594kcal103.6g29.5g116.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna625g797kcal51.8g14.8g58.1g1.6g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666