Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 568g121kcal5.3g14.2g1.7g10.8g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper568g1648kcal147.7g0g119.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 114g1004kcal0g0g113.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5545kcal306g28.4g469g21.6g
Valittu annoskoko1250g2772kcal153g14.2g234.5g10.8g
Annoskoko puolitettuna625g1386kcal76.5g7.1g117.3g5.4g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1.1g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672