Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi242g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 242g153kcal7.3g11.6g8.5g0g
Uudet perunat keitetty387g294kcal6.6g62.3g0.8g3.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g126g35kcal0.8g7.5g0.3g3.1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g97g26kcal1.3g4.6g0.2g1.6g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g60g169kcal11.5g0g13.3g0g
Keräkaali, 100g97g23kcal1.2g3.3g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1401kcal57.4g178.6g46.6g21.2g
Valittu annoskoko1250g701kcal28.7g89.3g23.3g10.6g
Annoskoko puolitettuna625g350kcal14.4g44.7g11.7g5.3g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745