Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g339g577kcal64.5g0g33.9g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 339g115kcal3.7g18.3g0.7g9.8g
Vesi, vesijohtovesi 509g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)42g12kcal0.6g2g0.1g0.7g
Mustapippuri, annos 1g0.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g2.5g8.8kcal0.3g1.9g0.1g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g5.1g18kcal0.9g2.3g1.1g0.5g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)8.5g22kcal1.1g1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1510kcal142.4g51.6g74.8g22g
Valittu annoskoko1250g755kcal71.2g25.8g37.4g11g
Annoskoko puolitettuna625g377kcal35.6g12.9g18.7g5.5g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301303