Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 463g388kcal84.5g0g5.1g0g
Tomaatti, tuore99g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Sipuli, tuore99g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Papu, ohut vihreä, pirkka66g18kcal1.3g2.8g0.1g1.6g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g132g79kcal4.9g9.7g2.6g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki79g64kcal10.3g1.6g1.6g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 66g16kcal1.2g1.4g0.2g1.5g
Parsakaali, keitetty, suolaa 66g23kcal3g1.3g0.2g1.6g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g33g10kcal0.3g1.3g0.1g0g
Tilli, tuore 66g20kcal2.4g0.6g0.5g1.4g
Sitruunamehu, laimentamaton33g6.9kcal0.1g0.5g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 13g52kcal0.3g0.3g5.6g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia33g50kcal5.6g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1545kcal231.6g56.2g39g18.4g
Valittu annoskoko1250g773kcal115.8g28.1g19.5g9.2g
Annoskoko puolitettuna625g386kcal57.9g14.1g9.8g4.6g
Arvot/100g100g62kcal9.3g2.2g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301469