Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 543g1221kcal36.5g221g7.7g59.7g
Voi 206g1491kcal2.4g0.8g167.1g0g
Valkosipuli 82g89kcal6.5g13.4g0.5g1.7g
Suola, annos 3g8.2g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 206g272kcal5.4g6.6g24.7g0g
Maustekurkku206g34kcal1.4g6.2g0.2g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6215kcal104.4g496g400.4g130.2g
Valittu annoskoko1250g3108kcal52.2g248g200.2g65.1g
Annoskoko puolitettuna625g1554kcal26.1g124g100.1g32.6g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301534