Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 339g86kcal1.7g14.3g0.7g6.4g
Kaali, valkokaali125g27kcal1.5g4.3g0.3g2.6g
Parsakaali brokkoli 30g10kcal1.4g0.6g0.1g0.7g
Timjami 3g8.3kcal0.3g0.8g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)30g8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 590g1359kcal74.4g4.5g117.4g0.1g
Oliiviöljy 74g653kcal0g0g73.8g0g
Persilja 59g16kcal0.8g0.6g0.1g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4334kcal161g53g385.4g32.2g
Valittu annoskoko1250g2167kcal80.5g26.5g192.7g16.1g
Annoskoko puolitettuna625g1083kcal40.3g13.3g96.4g8.1g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996