Kaali-jauhissössö

Paista jauheliha ja sipulit.

Lisää kaali ja porkkana, kääntele vähän aikaa ja lisää vesi (vettä oman mielen mukaan, ei ole tarkoitus olla keittoa).

Anna hautua kannen alla vaikka 30min...

Muista mausteet! Tabasco, pippuri, chili, paprika tms...

Tulista!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1616 grammaa

Nalle7

Nalle7 sanoi...

Paista jauheliha ja sipulit. Lisää kaali ja porkkana, kääntele vähän aikaa ja lisää vesi (vettä oman mielen mukaan, ei ole tarkoitus olla keittoa). Anna hautua kannen alla vaikka 30min... Muista mausteet! Tabasco, pippuri, chili, paprika tms... Tulista!

perjantai 21.09.2012 klo 14:21

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali387g82kcal4.6g13.1g0.8g8.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 155g352kcal29.4g0g26.3g0g
Sipuli (kuorittu)217g59kcal2.8g10.4g0.4g3.7g
Porkkana 93g30kcal0.6g5.2g0.2g2.4g
Vesi387g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1072kcal76.8g61.4g55.6g29g
Valittu annoskoko1250g536kcal38.4g30.7g27.8g14.5g
Annoskoko puolitettuna625g268kcal19.2g15.4g13.9g7.3g
Arvot/100g100g43kcal3.1g2.5g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302196