Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g329g253kcal7.6g1.6g24g0g
Sipuli 241g73kcal3g11.6g0.5g4.1g
Vesi439g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g75kcal2.2g15.4g0.3g0.8g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 219g263kcal6.9g9.9g21.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1330kcal39.4g77g93.4g9.8g
Valittu annoskoko1250g665kcal19.7g38.5g46.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna625g332kcal9.9g19.3g23.4g2.5g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302612