Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g401g521kcal64.1g0g29.6g0g
Maustekurkku182g30kcal1.3g5.5g0.2g3.3g
Sipuli (kuorittu)121g33kcal1.6g5.8g0.2g2.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka121g12kcal1.3g1g0.2g1.2g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g61g8.5kcal0.8g0.9g0.1g0.7g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 231g686kcal3.5g14.7g69.2g0.1g
Kananmuna, keitetty 134g190kcal16.7g0.4g13.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2960kcal178.6g56.6g226.4g14.8g
Valittu annoskoko1250g1480kcal89.3g28.3g113.2g7.4g
Annoskoko puolitettuna625g740kcal44.7g14.2g56.6g3.7g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780