Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g104g760kcal1g1g83.3g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g781g2617kcal101.6g531.3g11.7g50g
Kanttarelli, tuore, annos 50g130g20kcal2.3g0.5g0.7g2.9g
Sipuli (kuorittu)78g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g26g12kcal0.4g1.9g0.3g0.8g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g130g505kcal43g0g37g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7871kcal298.6g1077g266.4g110g
Valittu annoskoko1250g3936kcal149.3g538.5g133.2g55g
Annoskoko puolitettuna625g1968kcal74.7g269.3g66.6g27.5g
Arvot/100g100g315kcal11.9g43.1g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333