LCHF-katkarapupiiras

Vispaa kananmunat ja kerma, voitele uunivuoka.

Laita munakas uuniin (225 astetta) kunnes munakas on kuiva ja kullanruskea.

Sulata sulate-/ tuorejuusto, creme fraiche ja sitruuna kattilassa.

Nosta kattila liedeltä ja kaada katkaravut mukaan.

Voitele munakas täytteellä ja sirottele juustoa päälle.

Paista uunissa kunnes piiras on kullanruskea.

Odota n.15 minuuttia ennen tarjoilua niin munakas asetuu kunnolla :)
Nautitaan salaatin kera :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Maratoneddie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 197g282kcal24.7g0.6g20.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 90g296kcal1.8g2.7g31.4g0g
Voi 25g182kcal0.3g0.1g20.4g0g
Katkarapu 449g307kcal64.8g0g4.9g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 180g547kcal6.3g7.5g53.8g0.9g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 90g249kcal1.8g2.7g25.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton40g8.5kcal0.1g0.6g0g0g
Emmental, sinileima180g682kcal52g0g52g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5107kcal303.6g28.4g415.6g1.8g
Valittu annoskoko1250g2554kcal151.8g14.2g207.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna625g1277kcal75.9g7.1g103.9g0.5g
Arvot/100g100g204kcal12.1g1.1g16.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303996