Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 754g477kcal22.6g36.2g26.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 245g841kcal25g171.6g2.9g8.6g
Kananmuna 50g(kpl)151g190kcal16.6g0.5g13.6g0g
Sokeri23g92kcal0g22.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g36kcal0g9g0g0g
Rypsiöljy 68g600kcal0g0g67.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4474kcal128.4g479.8g221.6g17.2g
Valittu annoskoko1250g2237kcal64.2g239.9g110.8g8.6g
Annoskoko puolitettuna625g1119kcal32.1g120g55.4g4.3g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268