Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g615g148kcal7.4g20.9g1.2g12.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g359g100kcal2.2g21.3g0.7g9g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g15g126kcal0g0g15.4g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi256g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g752kcal19.4g85.2g34.6g43.8g
Valittu annoskoko1250g376kcal9.7g42.6g17.3g21.9g
Annoskoko puolitettuna625g188kcal4.9g21.3g8.7g11g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304886