Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g398g370kcal4g87.6g4g4g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g43g13kcal0.3g4.8g0.1g1.3g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g346g1004kcal22.2g37.4g86.6g0.7g
Liivatelehti, gelatiini12g42kcal10.4g0g0g0g
Valkuainen (100g)43g18kcal4.2g0.6g0g0g
Sokeri147g598kcal0g147g0g0g
Keksi, kaurakeksi 216g980kcal13.5g130.2g43.2g7.3g
Voi 43g314kcal0.5g0.2g35.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6678kcal110.2g815.6g338.2g26.6g
Valittu annoskoko1250g3339kcal55.1g407.8g169.1g13.3g
Annoskoko puolitettuna625g1670kcal27.6g203.9g84.6g6.7g
Arvot/100g100g267kcal4.4g32.6g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891