Eevaliin perinteinen jauhelihasoosi

Paista jauheliha öljyssä pannulla kypsäksi.

Ripottele sekaan jauhot ja anna niiden imeytyä jauhelihaan ja ruskistua hieman.

Lisää (vedenkeittimellä kiehuvaksi lämmitetty) vesi ja yksi liemikuutio, sekoittele ja anna kiehua alhaisella lämmöllä noin 5 minuuttia tai vähän kauemminkin.

Lisää kerma ja mausta makusi mukaan esim.

valkopippurilla, mustapippurilla, paprikajauheella,
suolaa ei tarvitse juuri lisätä koska liemikuutio on suolainen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman546g928kcal65.5g0g54.6g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)15g42kcal1.4g2.7g2.9g0.1g
Vesi273g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)341g205kcal3.4g15.4g13.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g141kcal4.2g28.7g0.5g1.4g
Rypsiöljy 34g302kcal0g0g34.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3234kcal149g93.6g211.4g3g
Valittu annoskoko1250g1617kcal74.5g46.8g105.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna625g808kcal37.3g23.4g52.9g0.8g
Arvot/100g100g129kcal6g3.7g8.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305475