Pain au chocolat suklaapullat

Halkaise lehtitaikinalevyt puoliksi.

Kaulitse niitä hieman pituussuunnassa.

Aseta pilko taloussuklaa niin, että sinulla on lopulta puolikkaita suklaapaloja.

Yhden suorakaiteen muotoisen takinalevyn päälle tulee yhteensä 2 palaa suklaata.

Taikinalevy suklaineen näyttää jotakuinkin tältä [i i]. Rullaa levyä molemmista laidoista keskelle.

Nipistele rullatut osat yhteen, jotta leivos ei aukea uunissa kohotessaan.

Aseta leivokset pellille tasainen puoli ylöspäin.

Lopputulos näyttää jotakuinkin tältä: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Elnia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka lehtitaikinalevyt 500 g887g3147kcal57.6g283.7g203.9g16g
Taloussuklaa, Fazer266g1370kcal10.4g148.9g79.8g14.1g
Kananmuna kuoreton 98g139kcal12.2g0.3g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g9312kcal160.4g865.8g587.4g60.2g
Valittu annoskoko1250g4656kcal80.2g432.9g293.7g30.1g
Annoskoko puolitettuna625g2328kcal40.1g216.5g146.9g15.1g
Arvot/100g100g373kcal6.4g34.6g23.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305745