Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto419g1256kcal92.1g0g100.4g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g5.6g48kcal0g0g5.6g0g
Paprika punainen 268g78kcal2.5g12.1g1.1g5.1g
Parsakaali pakaste Rainbow502g100kcal15.1g10g0g12.6g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g56g89kcal1.2g2.1g8.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3143kcal221.8g48.4g231g35.6g
Valittu annoskoko1250g1572kcal110.9g24.2g115.5g17.8g
Annoskoko puolitettuna625g786kcal55.5g12.1g57.8g8.9g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306235