Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 493g119kcal8.9g10.8g1.5g11.3g
Kasvisliemikuutio 13g39kcal1.2g1.7g3g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)99g84kcal1g3.5g6.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 493g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Aurajuusto99g335kcal19.7g0g28.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1182kcal63g37.2g80.2g24.8g
Valittu annoskoko1250g591kcal31.5g18.6g40.1g12.4g
Annoskoko puolitettuna625g296kcal15.8g9.3g20.1g6.2g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251