Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 787g280kcal1.3g55.9g0.7g15.7g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 93g662kcal0.4g0g74.7g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g148g575kcal0.3g143.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 64g219kcal6.5g44.7g0.8g2.2g
Kaurahiutaleita(lidl)98g344kcal13.8g55.1g6.8g9.8g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g49g300kcal12.3g6.9g24.6g3.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1g3.6kcal0g0.8g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4774kcal69.2g613.4g215.2g62.8g
Valittu annoskoko1250g2387kcal34.6g306.7g107.6g31.4g
Annoskoko puolitettuna625g1194kcal17.3g153.4g53.8g15.7g
Arvot/100g100g191kcal2.8g24.5g8.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306258