Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha577g958kcal109.7g0g57.7g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g563g191kcal7.9g33.8g2.8g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena43g165kcal0.4g39.8g0.2g0g
Ketsuppi, meira52g36kcal0.8g8.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2701kcal237.6g163.8g121.6g0g
Valittu annoskoko1250g1351kcal118.8g81.9g60.8g0g
Annoskoko puolitettuna625g675kcal59.4g41g30.4g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306365