Pohatan papusoppa

Kuullota sipuli, lisää joukkoon pavut ja tomaattipyre sekä paseeratut tomaatit.

Keittele 10 min hiljalleen.

Lisää smetana ja mausteet (valkosipuli, mustapippuri, suola, hitunen sitruunamehua ja tabascoa).

Keittele vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Tiab

Tiab sanoi...

Ihanaa lohturuokaa, kevyemmän version saa kun jättää smetanan pois. Itselle tosin juuri se smetana tekee tästä maailman parasta :) .

sunnuntai 02.09.2012 klo 12:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa793g634kcal35.7g103.1g7.9g0g
Smetana, vähänlaktoosinen (Rainbow), annos 120g112g369kcal2.2g2.8g39.2g0g
Tomaattisose pomi65g15kcal0.8g2.6g0.1g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)187g56kcal1.9g11.2g0.4g1.9g
Sipuli (kuorittu)93g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2200kcal83.6g248.4g95.6g7g
Valittu annoskoko1250g1100kcal41.8g124.2g47.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna625g550kcal20.9g62.1g23.9g1.8g
Arvot/100g100g88kcal3.3g9.9g3.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306386