Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 586g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 50g151kcal4.3g27.5g0.9g6.9g
Kaurahiutale 36g135kcal5.2g20.5g2.6g3.6g
Auringonkukansiemen 135g803kcal31.1g17g66.9g8.1g
Siirappi 27g82kcal0g20g0g0g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 19g134kcal0.1g0g15.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 381g1307kcal38.8g266.5g4.6g13.3g
Kuivahiiva, annos 11g10g36kcal4.5g4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5293kcal168g711g181.4g63.8g
Valittu annoskoko1250g2646kcal84g355.5g90.7g31.9g
Annoskoko puolitettuna625g1323kcal42g177.8g45.4g16g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.4g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307453