Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis805g902kcal177.2g0g24.2g0g
Porkkanaraaste 200g168g45kcal1g8.9g0.3g4.2g
Sipuli (kuorittu)59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Valkosipuli 8.4g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Korppujauho (Myllyn Paras)34g124kcal4.7g24.3g0.8g1.4g
Rypsiöljy 8.4g74kcal0g0g8.4g0g
Hirvenjauheliha oma saalis125g140kcal27.5g0g3.7g0g
Porkkanaraaste 200g26g7kcal0.2g1.4g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 1.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)5.2g19kcal0.7g3.8g0.1g0.2g
Rypsiöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2705kcal426g86.4g78.2g15.8g
Valittu annoskoko1250g1353kcal213g43.2g39.1g7.9g
Annoskoko puolitettuna625g676kcal106.5g21.6g19.6g4g
Arvot/100g100g108kcal17g3.5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852