Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl213g64kcal9.8g4g0.6g3.4g
Kukkakaali 365g88kcal6.6g8g1.1g8.4g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Suola, annos 3g6.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Rypsiöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen243g80kcal8g11.9g0g0g
Vesi365g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g554kcal50.4g54g9.6g26g
Valittu annoskoko1250g277kcal25.2g27g4.8g13g
Annoskoko puolitettuna625g138kcal12.6g13.5g2.4g6.5g
Arvot/100g100g22kcal2g2.2g0.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307892