Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 404g144kcal0.6g28.7g0.4g8.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3g11kcal0.1g2.4g0.1g0g
Margariini 60%, keskiarvo 152g807kcal0.5g0.5g90.9g0g
Kananmuna kuoreton 167g238kcal20.8g0.5g17.1g0g
Sokeri 172g697kcal0g171.5g0g0g
Maapähkinä 71g402kcal18.1g9.3g30.4g11.2g
Korppujauho 202g740kcal21.2g151.3g2.1g10.7g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g20g69kcal2.4g12.1g0.6g2.4g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 51g17kcal1.5g2.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6280kcal131.4g765.2g283.4g65g
Valittu annoskoko1250g3140kcal65.7g382.6g141.7g32.5g
Annoskoko puolitettuna625g1570kcal32.9g191.3g70.9g16.3g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739