Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g38g133kcal2.3g29g0.6g0.8g
Vesi224g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 448g172kcal4.5g30.9g0.9g11.2g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha179g298kcal34.1g0g17.9g0g
Basilika, tuore 4.5g1.2kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)224g103kcal7.2g10.8g3.4g0g
Kananmuna kuoreton 49g70kcal6.2g0.1g5.1g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss34g113kcal7.4g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1805kcal124.8g146g74.8g25.8g
Valittu annoskoko1250g903kcal62.4g73g37.4g12.9g
Annoskoko puolitettuna625g451kcal31.2g36.5g18.7g6.5g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796