Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 476g76kcal3.6g9.5g0.5g9.5g
Vesi666g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow12g32kcal1.2g1.2g2.5g0.2g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g48g119kcal2.8g1.5g11.2g0.1g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g479kcal16.4g29g28.6g21.2g
Valittu annoskoko1250g240kcal8.2g14.5g14.3g10.6g
Annoskoko puolitettuna625g120kcal4.1g7.3g7.2g5.3g
Arvot/100g100g19kcal0.7g1.2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310093