Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 122g19kcal0.9g2.4g0.1g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g114g32kcal0.7g6.8g0.2g2.8g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g175g61kcal2.8g12.1g0.2g2.4g
Tonnikala vedessä, rainbow245g245kcal49g1.2g4.9g0g
Voi 175g1268kcal2.1g0.7g142.1g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 61g192kcal5g35.3g1.8g6.1g
Vehnäjauho puolikarkea 227g780kcal23.2g159.1g2.7g8g
Leivinjauhe 8.7g15kcal0.5g3.3g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 150122g477kcal35.5g1.8g35.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6179kcal239.4g445.4g375g43.4g
Valittu annoskoko1250g3090kcal119.7g222.7g187.5g21.7g
Annoskoko puolitettuna625g1545kcal59.9g111.4g93.8g10.9g
Arvot/100g100g247kcal9.6g17.8g15g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094